Könyvgyűjtés gyerekeknek

KÖSZÖNJÜK AZ ADOMÁNYOKAT, A GYŰJTÉS IDŐSZAKA LEZÁRULT. 

A Színes a világ program keretében szeretnénk gyerekkönyveket összegyűjteni azzal a céllal, hogy azokat az Igazgyöngy Alapítvány segítségével hátrányos helyzetben élő gyerekeknek eljuttassuk.

Ha a családban van megunt, kinőtt gyerekkönyv, örömmel átvesszük! Adományba csak jó állapotú, szakadás és firkamentes könyveket szeretnénk vinni.

Tavasszal és nyár elején több rendezvényre ellátogatunk, ezeken az alkalmakon van lehetőség arra, hogy a könyveket átvegyük:

2017. április 8. Százhalombatta, a Gólyahír Egyesület által szervezett, örökbefogadásra várók találkozója

2017. április 22. Budapest, az Örökbe.hu családi találkozóján. (Ezen a találkozón munkatársaink személyesen nem tudnak jelen lenni, így a könyvek gyűjtésében Mártonffy Zsuzsa lesz segítségünkre. Köszönjük, Zsuzsa!)

2017. április 25. Budapest, a Mózeskosár Egyesület örökbefogadó családoknak szóló klubja

2017. május 5-7. Lakitelek, az Együtt Az Életért Egyesület találkozója

2017. május 13. Budapest, Anyák napi Gólyahíres Találkozó

2017. május 14. Budapest, a Romadopt Klub találkozója

2017. május 30. Budapest, a Mózeskosár Egyesület örökbefogadó családoknak szóló klubja

2017. június 3. Budapest, az  Örökbe.hu családi találkozóján. (Ezen a találkozón munkatársaink személyesen nem tudnak jelen lenni, így a könyvek gyűjtésében Mártonffy Zsuzsa lesz segítségünkre. Köszönjük, Zsuzsa!)

2017. június 4. a Gólyahír Egyesület családjainak országos találkozója

Az események egy része zártkörű, ezért kérjük, hogy a pontos időpontról és címről, illetve a látogathatóságról az érintett szervezetek honlapjáról tájékozódjanak!