Találkozás Személyközpontú Alapítvány

Legújabb projektünkhöz támogatókat keresünk!

Új projektünk Bartyik Gitta Az Üvegtó kincse című könyvének kiadása. Amennyiben támogatni szeretné a könyv megjelenését, megteheti! Adományokat a Találkozás Személyközpontú Alapítvány számlaszámán tudunk fogadni 2019. február végéig: 16200120-18531541, Magnet Bank. Kérjük, a megjegyzésbe írja be: Üvegtó. A támogatók nevét a könyvben megjelentetjük!

A támogatási igazolás kiállításhoz kérjük, küldje meg az adatait a talalkozas@gmail.com címre.

Egy 1000 forintos adománnyal is a könyv mihamarabbi megjelenését segíti elő!

___________________________________________________________________

Találkozás Személyközpontú Alapítvány

Az alapítvány célja:

A Carl Rogers által kidolgozott személyközpontú szemlélet megvalósítása, valamint gyakorlati és elméleti terjesztése a pedagógia és a humánerőforrás gazdálkodás területén. A szemlélet magában foglalja a nevelési-oktatási folyamatban résztvevők, valamint a humán területen dolgozó munkatársak együttműködését, célul tűzi ki a résztvevők empátiájának, toleranciájának, kommunikációs készségének, kooperációs képességének, önismeretének fejlesztését céljaik eredményesebb és hatékonyabb megvalósítása érdekében.

Nyilvántartási szám:  01-01-0009894

2017-2018-ban az alapítvány működését a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma támogatta.

EMET_logo_fekete_feher

Kiemelt projektjeink:

Személyközpontú és alternatív oktatáshoz kapcsolódó szakértői feladatok ellátása, képzések és előadások tartása személyközpontú oktatással foglalkozó intézményeknek és közösségeknek; konferenciákon, fórumokon ismeretterjesztés (folyamatos)

Színes a világ projekt – felvilágosító és népszerűsítő kampány lebonyolítása, könyvkiadás (2015-től)

(Kiadott könyvünk: Keiko Kasza: Csokó anyukája)

Partnerkapcsolat alapú munkahely tréningsorozat (2007-2010)

(a 2009-ben zajlott budapesti tréningek megvalósulását a Fővárosi közgyűlés Esélyegyenlőségi, Foglalkoztatáspolitikai és Kisebbségi Bizottsága támogatta.)